Φόρτιση Και Αποφόρτιση Στο Τηλέφωνο Εντός Ημέρας

Blog

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα φορτιστή στην μπαταρία σας προσβάσιμη. Εάν έχετε ένα από το αυτοκίνητο, την ιδιοκτησία και τον τόπο εργασίας σας, θα μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας όποτε χρειαστεί. Ιδιαίτερες χρήσεις απαιτούν μεγάλη ισχύ μπαταρίας. Αποφύγετε την πτώση της τροφοδοσίας σας με αυτόν τον τρόπο.

Κοιτάξτε ανεξάρτητα από το εάν θα χρειαστείτε ένα έξυπνο τηλέφωνο. Θα κοστίσουν περισσότερο, ωστόσο προσφέρουν σημαντικά περισσότερα από ένα λειτουργικό τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι πολλοί καταναλωτές επιθυμούν να μιλήσουν μόνο στο κινητό τους. Εάν σας περιγράφει, η αγορά κινητού τηλεφώνου σημαίνει μεγαλύτερη προκαταρκτική δαπάνη, καθώς και μεγαλύτερη μηνιαία χρέωση. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλή επιλογή.

Αναγνωρίστε το πρόγραμμα κινητού τηλεφώνου σας. Αυτά τα σχέδια ενδέχεται να είναι περίπλοκα μεταξύ των λεπτομερειών, των συνολικών στιγμών συζήτησης, των μηνυμάτων κειμένου και των παγκόσμιων χρεώσεων. Πριν από ακούσια έκρηξη με ένα επίδομα και να αποκτήσετε χρέωση πολύ περισσότερα, ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έναν τόνο χρημάτων στα κανονικά μηνιαία έξοδα.

Εάν ψάχνετε για αναβάθμιση του κινητού σας τηλεφώνου, ώστε να σας συμβουλεύουμε ότι πρέπει να πληρώσετε μια μεγάλη χρέωση, προσπαθήστε να συζητήσετε. Οι επιχειρήσεις συνήθως δεν επιθυμούν να αποθέσουν χρήσιμους πελάτες, επομένως μπορεί να είναι πρόθυμες να το παραιτηθούν. Ακόμα κι αν ισχυρίζονται όχι, δεν βλάπτει να ρωτήσει.

Σε γενικές γραμμές, σκεφτείτε κάθε τιμή στο κινητό σας και το κόστος του προγράμματος. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν φανταστικές ειδικές εκπτώσεις στα κινητά τηλέφωνα που πουλάνε, ωστόσο σας βοηθούν μακροπρόθεσμα με προγράμματα με υψηλότερη λίστα. Αυτό σημαίνει ότι είναι κάποια εξοικονόμηση χρημάτων κυρίως, αλλά πολύ περισσότερο από τις δαπάνες τραπεζικών λογαριασμών μακροπρόθεσμα.

Οι σύντροφοί σας είναι μια καλή πηγή συμβουλών για αυτό το ζήτημα. Θα έχουν πιθανώς μεγάλες αξιολογήσεις για εσάς. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα τηλέφωνο, διευκολύνοντας την προσέγγιση αγοράς.

Μην αφήνετε τον φακό ζουμ στην κάμερα του τηλεφώνου σας να σας εξαπατήσει. Το τυπικό ζουμ στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές δεν είναι το ίδιο με το επίκεντρο που χρησιμοποιούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κινητού τηλεφώνου. Το ψηφιακό ζουμ χρησιμοποιείται συνήθως για κινητά τηλέφωνα και μεγεθύνει μόνο τα pixel, όταν υποβαθμίζει την εμφάνιση υψηλής ποιότητας. Μεταφέρετε πιο κοντά για να λάβετε μεγαλύτερο στιγμιότυπο σε αντίθεση με τη μεγέθυνση.

Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για αισθητική ροή ως εναλλακτική λύση για να το αποκτήσετε χρησιμοποιώντας τις κανονικές σας λεπτομέρειες. Τα μαθήματα βίντεο χρησιμοποιούν πληροφορίες αρκετά γρήγορα. Φυσικά, όταν η στρατηγική σας έχει απεριόριστα δεδομένα, δεν ανησυχείτε για τη διατήρηση της χρήσης σας.